Hjem Add Om meg Kontakt

4

Når ting faller på plass..

De dagene man våkner opp å er ekstra trøtt og i tillegg får en dårlig start på dagen.. Den irritasjonen du kjenner på, kan få et hvert menneske til å si ting eller gjøre ting de i ettertid angrer på.. Jeg har vert akkurat i den situasjonen, der alt går utover alle.. Det var et stort problem i live mitt, så gjorde noe med det.. Det endte opp med mer selvinnsikt og kontroll. hvert sinne utbrudd etter den tiden var som en lettelse.. jeg hadde fått nye verktøy som skulle hjelpe meg i slike situasjoner.. Den dag idag sitter jeg med noen hoder smartere og mer viten.. 
Dagen så langt, har gått ut på å våkne, stelle seg, og spise.. Er enda en del syk, men kjenner Antibiotikaen funker å gjør hva den er ment til. Så er det egentlig bare å slappe av.. DET er ikke det letteste du kan si til en person som meg.. Ligger jeg en hel dag, så får jeg liggesår..

Nå resten av dagen skal jeg bruke på å slappe helt av.. kanskje sitte meg ned å spille litt :)
ha en utrolig fin dag alle lesere :) 
  • 22.04.2017 kl.19:09
  Kos deg! Og god bedring. (smilefjes)
  22.04.2017 kl.20:34
  dandeliongina: Tusen takk :)
  22.04.2017 kl.19:58
  <3 Ha en fin kveld
  22.04.2017 kl.20:35
  Tusen takk og samme til deg Nora Piscopo :)  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg