Hjem Add Om meg Kontakt

7

Ta deg sammen.

Man bruker hele live sitt på å lære og utforske. feile og rette opp.. Man vil alltid ha mennesker rundt seg som trokker deg ned i gjørmen kun for å føle seg litt bedre selv.. Når det kommer til det stykket at du må velge mellom og kjempe eller gi opp å ta live ditt, fordi ingen andre ser eller skjønner hva du føler og tenker. Jeg ble det menneske som ble mobbet, banket og ertet daglig.. Det endre opp med ei fylla og en blanding av deprisjon, og våknet på kanten øverst på en sil-olje-tank. (c70m) 

Ikke husker jeg hva jeg skulle der oppe, eller hva planene var. Det skremte meg såpass mye at jeg så selv at jeg trengte hjelp.
Fikk en psykolog som jeg fikk snakke med, jobbe med traumene mine, en trygg plass der jeg kunne slappe av uten å være redd. 
bare de måtene gjorde meg som person sterkere psykisk, og klarte å takkle hverdags problemene med mobbing osv. 

Jeg er den dag idag VELDIG i mot mobbing, å det som sårer meg er at enkelte mennesker er lettere å se sliter en andre..
Er selv såpass sterk psykisk at jeg ikke tar til meg ting som negativitet og mobbing.. Jeg selv vet hvordan en skal tenke og bearbeide dette Faenskapet av et problem vi har her i samfunnet.. Jeg VET hvor lett ord og handlinger kan sette seg inn i en person, og hvor lett det er å begynne å skade seg for å få tenke på andre ting..

Jeg vill gjøre mitt for å hjelpe andre som sliter med akkurat dette.. Det skal sies at de som mobber sliter som regel en del mer en offeret.. Er som regel en tung å tøff historie bak de menneskene også.. Jeg føler de som blir mobbet som regel trenger støtten mest..Igrunn for at jeg har gjennomgått dette selv. 

Ta dere sammen alle å en hver. Så vil alt blir så mye bedre !  Men slik er det ikke :(

KpSYjpdIZrU
Dette er en sang skrevet, sunget og innspilt https://www.udir.no/nullmobbing/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det kjedeligste med å gå på Antibiotika er at selv om man føler seg frisk, så må man være i ro frem til 7 dagen etter påbegynt kuren.. Da kan man begynne å trene rolig.. Hallo hode.. kjenner du meg? xD  
Vill tro jeg blir sittende i ro til jeg har fullført kuren.. Når jeg først begynner å trene igjen, så er det tilbake på samme vekter og trenings program.. 
Kan se hvor vanskelig det er å holde på det man har oppnådd av trening, når man ikke trener på en stund. nå ser jeg ut som en planke igjen.. -.- 
Så det vill si at jeg har begynt på et nytt å mer "fettete" kosthold med mer rikelige kjøttvarer med fløtepotet og det som skal til for å kunne gå opp i vekt samtidig som jeg trener og bygger. En klok nydelig kvinne sa til meg at det funker ikke å trene på det lille fett-prosenten du har. Du må spise Viking mat ! 
Om du kanskje ikke ser eller hører det. Så er jeg UTROLIG glad for tipsene :) tips skader ingen å få :)

håper dagen deres idag har vert verdifullt og koselig !  Nå er det avslapping, serie og mat på menyen..

  • Marie
  23.04.2017 kl.22:41
  Søting.. 😘 Fint å se at du tar opp temaer som mobbing..💪🏼👍🏼 Og husk at alle reiser begynner med et lite skritt, Rom ble ikke bygd på en dag..☝🏼 Hiv i deg mat og slapp av til du kan begynne å trene igjen, det er bare EN antibiotika-kur, ikke resten av livet ditt..👍🏼 God bedring og lykke til..❤️
  24.04.2017 kl.12:13
  Marie: ja det er en av mine viktigste temaer.. mobbing nå til dags dato blir bare verre å mer utbedt :( å det skremmer meg. sant Rom ble ikke bygt på en dag :)
  ja vet :D men kjenner du meg? xD vanskelig for å sitte så lenge iro xD
  Tusen takk Marie <3
  24.04.2017 kl.11:33
  Når jeg ser på deg, så lurer jeg på: Hva ble du mobbet for?

  Jeg vet at unger, og egentlig alle mobbere uansett alder, alltid finner noe å rakke ned på. Men jeg ser ikke helt hva du kunne blitt mobbet for? Kul sveis, hipp i klesveien, kjekk kar, godt hjerte, og virker som du er snill som dagen er lang... Ja , mobberne har det nok ille inni seg selv, men likevel fortjener de ingen sympati, nettopp fordi de ødelegger andres liv for å føle seg bedre selv.. Rasshøl trenger ikke sympati, de trenger juling!

  Og som den nydelige dama hadde sagt, så ER det viktig å spise skikkelig vikingmat om du vil bygge muskler. (smilefjes) MASSE karbohydrater og proteiner!

  Ha en fin dag, Tom Erik!
  24.04.2017 kl.12:10
  dandeliongina: dandeliongina: Tusen takk for kommentar.. Det har seg sånn at jeg så ikke ut som jeg jorde i den tiden.. slet mye psykisk da jeg hadde en familie som var verre med meg en de på skolen å i fritiden. så mobbingen gikk for det meste på å trakke meg enda med tanken på hvordan jeg hadde det i hjemme mitt.. pluss at jeg ble skolens klovn, så var ikke så mye å gjøre med det annet enn å ta imot :(

  Ja er såå sant ! mye fettete mat og karbo som du også sier :) så er bare å hive i seg mye mat :D
  24.04.2017 kl.12:13
  dandeliongina: Tusen takk for kommentar.. Det har seg sånn at jeg så ikke ut som jeg jorde i den tiden.. slet mye psykisk da jeg hadde en familie som var verre med meg en de på skolen å i fritiden. så mobbingen gikk for det meste på å trakke meg enda med tanken på hvordan jeg hadde det i hjemme mitt.. pluss at jeg ble skolens klovn, så var ikke så mye å gjøre med det annet enn å ta imot :(

  Ja er såå sant ! mye fettete mat og karbo som du også sier :) så er bare å hive i seg mye mat :D
  Karoline
  27.04.2017 kl.15:06
  Aller første gang æ så dæ Tom Erik va på Grøtavær, og vi va ikkje så veldig gammel (klare ikkje å huke aldern?) men poenge e at fra den dagen har æ alltid syns at du har vært en flott person :-) Aldri hatt noe ondt å si om dæ. Du har vært snill, støttanes, samtalepartner osv.. Stå på videre, du fortjene å ha det bra <3
  27.04.2017 kl.15:08
  hei Karoline :) TUSEN takk for fine ord :)
  ja husker ikke helt når det var. men det er godt over 10 år siden.. ^^ det varmer æ høre deg si det:)
  igjenn tusen takk :D  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg