Hjem Add Om meg Kontakt

2

Når jeg blir syk :O

Jeg er det menneske som skjelden bli syk.. Da tenker jeg på influensa og lignende.. Du har mennesker man ikke merker er syk og mennesker som ikke klarer å reise seg opp av sofaen..

Når jeg først blir syk, så vill jeg si jeg virkelig blir MANNESYK! Da er det ikke bare en liten forkjølelse.. neida.. ALT på en gang.  Denne gangen våknet jeg opp å hadde vondt når jeg svelget. Tengte med meg selv, nå kommer det jeg så skjelden blir.. syk :s Får frysninger nedover kroppen med tanken på hva de nermeste dagene vill bringe..

Kommer meg hjem den Søndagen med vondt i halsen å akutt hodepine. (Var redd jeg hadde fått migrene, pga hode smertene) jeg legger meg på sofaen å kjenner kroppen bare dør sakte innvendig å formen min blir bare dårligere og dårligere..
Tar skjeldent medisiner, men nå måtte jeg bare knaske det i meg.
Har paracett 1g liggende i skapet.. tar ut en å ser på den å tenker, var kanskje litt mye. Så knekker den i to å tar halve. Resten av kvelden ligger meg med intense smerter i hode. Svelge blir bare verre og verre,  kjenner feberen tar de siste kreftene mine, å kollapser på sofaen..  Ei venninne som pleier å passe på kattene mine når jeg er borte, sa til meg at jeg så ut som et lik.  Var så varm å dårlig at jeg faktisk vurderte å ringe legevakten.

Kom meg til legen dagen etter om jeg husker rett å fikk medisiner. Joda, slike medisiner som jeg nesten ikke kan huske når jeg sist gikk på de.
Apocillin 660mg. 4tabeletter daglig i 10 dager. Dette er antibiotika til de som ikke vet..

Som dagene gikk, jo bedre ble jeg i Halsen og feberen sank samt hode smertene. MEN det jeg hadde glemt var at jeg ble dårlig av å ta antibiotika. Ble extra sliten og dårlig i magen.

Sitter nå på den nest siste dagen med denne kuren.. likevell blir jeg dårlig å sliten av disse. Var på jobb idag og fungerte veldig bra, enda jeg var extra sliten pga kuren.

Det å være syk for meg er stress. Ikke bare det å være syk.. Men dagene etter er jeg veldig sliten å slapp. Så må drege meg selv opp å videre. Får hele tiden beskjed om å være iro.. hallo, kjenner du meg?..  Men klarte det.. Nå er det bare å komme seg ut å i hverdags livet :)

Skriver dette Blogg inlegget på telefon (andre gang ) så beklager om det blir rotete ^^ ha en fin dag videre alle sammen!:) • 28.04.2017 kl.03:40
  Kjipt å være syk. God bedring
  28.04.2017 kl.03:44
  tusen takk :) ja er ikke noe greit å være syk :) men kan betrygge meg om at det går over:D  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg