Hjem Add Om meg Kontakt

0

Du skal inn i Buret du !

Som nevnt i andre blogginnlegg, så har jeg gått igjennom en VELDIG turbulent fortid.. Har endelig fått livet på stell og ting begynner å forme seg. Likevell kan jeg ikke legge fortid bak meg riktig enda.. Før jeg kan legge fortid bak meg å kunne fokusere på fremtiden nå jeg desverre sone fengsel straff for de tingene jeg har gjort..

Føler meg som en kriminell person siden jeg skal inn å sone. Det skal sies at æ skal bare inn i 26 dager. Men tenken på å dra inn er skremmende..
Sier til meg selv at selvgjort er velgjort, og at jeg bare må gjøre opp for meg å heller gå videre..

Det sitter sikkert nå å tenker på hva jeg har gjort siden jeg må inn å sone. 
Joda. Her kommer forklaringen. 

Som kjent har jeg hatt et rusproblem. Kombiner rus, bilkjøring i høy fart.. Så har du straffen min.. mistet lappen første gangen i ruset tilstand (cannabis)
Og fikk en straffe ordning via Kriminalomsorgen.
Dom som jeg var i den tiden tok ikke dette seriøst.. å ble på nytt stoppet i ruser tilstand og uten lappen. Å ble til sist stoppet i en Volvo v70 i høy fart !
Så det endte opp med 26 dager i fengsel og mistet lappen i 5år.

Idag er jeg EVIG glad jeg ble tatt å blir straffet for dette, da jeg nå ser hvor idiot jeg var som ikke bare satte meg i fare. Men andre i trafikken. Jeg er imot ruskjøring nå som jeg kan se hvor lite det skal til for å skade noen eller seg selv.. 

Det jeg også blir å gjøre, er å kvitte meg med alt av inbo å leilighet. Så når jeg kommer ut. Så starter jeg fra bunnen.. det blir tungt. Men når jeg står med en ny begynnelse og ser hva jeg har klart. Så er alt vert det!

Nå har dere fått et lite innblikk i de
neste dagene mine fremmover. 
Det som KNEKKER mer å får dette til å bli mer alvorlig er at jeg skal inn 15.mai.. joda.... på min bursdag..

Men har lert av mine feil og kan med handa på hjerte si at det ikke vil skje igjen !

Bildene er funne på nett.


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg