Hjem Add Om meg Kontakt

0

Riktig nok går alt rett vest til slutt..

Jeg sitter nå å lurer på om hva karma har meg meg å gjøre.. føler ganske ofte ting faller på plass. Men riktig nok så vil karma alltid finne veien til meg.

Det som virkelig tar knekken på meg er når jeg finner en dame eller et dyr jeg faller for. Jeg blir så glad å oppspilt at jeg for det meste glemmer av hva som blir sagt i begynnelsen. ( kan vel si jeg havner i skyene)  Det med dyr er akkurat det samme. Bli så fort glad i dyr, å når jeg først blir glad. Blir jeg dritglad.

Det som irriterer meg er at jeg er et menneske som har alt for mye kjærlighet å slikt. Står med åpne armer til alle som tenger hjelp eller en god venn å snakke med.  Beklagelig er live sån at ikke alle passer for hverandre. Å er i slike senarier jeg virkelig får kjenne på hvor tungt det kan være..

Selv om det er et menneske eller dyr, så vil jeg alltid ha en overbeskyttende tanke  å den makten til å bli glad i et dyr eller menneske. Vanskelig å forklare. Men til syvende å sist er det JEG som må jobbe med meg selv.. er   JEG som mister alle rundt meg. Er JEG som må leve opp til andres krav. Å er JEG som må jobbe med å forstå og forklare.

Som en klok venn av ei venninne skrev :

De med ADD/ADHD blir ikke sint,
de blir fly forbanna. 😡
De blir ikke triste, de blir totalt knust. 😪
Ikke blir de glade heller men de blir overlykkelige.😄
Det jeg mener er at følelsene deres er så sterke, de går inn i alt med livet som innsats. Det er fryktelig slitsomt,
men samtidig så tror jeg det er en bonus.
At de lever og opplever mye sterkere enn andre, på både godt og vondt.
Her er en liten beskrivelse jeg syntes passer perfekt:
Når de elsker, gjør de det intenst, sterkt og voldsomt. ❤️
Når de sørger, er hjerte knust i flere biter.💔
Alt de gjør, gjør de mer.
Alt de ser er skarpere.
Alt de hører er vakrere og vondere.
Elsk dem for den de er.💙

-- "Magnus Jackson Krogh"

Det jeg skal frem til et at jeg er et menneske med mer følelser en de fleste andre.. går all inn å kan feile noen ganger.  Men det VILL sitte til slutt..  Har heller ALDRI vert voldelig med jenter eller vert på tur til å gjøre noe. Har så stor respekt ovenfor det motsatte skjøn!


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg