hits
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Husløs, stresset, alene. Hva er det neste??

Inn i buret skal jeg uansett.. det som stresser meg er at før jeg drar inn skal leiligheten være tom og utflyttet.  Det største problemet mitt vill bli hvor jeg skal gjøre av kattene mine iløpet den tiden jeg er inne..

Føler ALT jeg har jobbet før bare viser meg fingeren å glir sakte men sikkert ifra meg.
Så må sette meg ned å puste litt å tenke over hvor jeg skal begynne..

11 dager til jeg skal inn.. neida. Stresser overhode ikke.. Hode mitt har vert stappet siden jeg fikk vite jeg skulle inn på sone. Det jeg ikke forventet var denne type stress..

Så når jeg kommer ut ifra buret står jeg med en bag med klær å de viktigste tingene. Thats it.

Det vill bli min nye start.. da står jeg fritt til å flytte ditt jeg ville.
Stressende er det når jeg står alene oppi alt dette. Det skal sies at det er til syvende å sist min feil. Jeg som må sette meg ned å jobbe med det. Følelsen på det tomme og det å ikke ha en bedre halvdel tærer på alt annet. Alt føles ut som en ond sirkel.

Men det verste jeg kan gjøre er å legge meg ned å gi opp..

Ha en fin dag alle sammen ❤ ta ikke sjansene og det viktigste i live ditt forgit! • 04.05.2017 kl.07:48
  04.05.2017 kl.08:43
  ?
  04.05.2017 kl.08:45
  Hei! Nå aner ikke jeg hva du har gjort, men når straffen er ferdig sonet, kan du som du skriver begynne på nytt. Er ikke sikkert det er så dumt (blunkesmilefjes), vi kunne alle trengt å begynne på nytt en gang eller to ila livet..

  Litt mer bekymret for hva som vil skje med pusene? Det viktigste her er jo at du finner et trygt sted for dem å være mens du soner... Har du ingen venner/familiemedlemmer som kan ha dem så lenge?

  Ønsker deg, og ikke minst pus masse lykke til <3
  04.05.2017 kl.09:45
  det står i et annet blogginnlegg lengere ned :) ja kan være greit å få startet skikkelig på nytt :) kattene har en trygg og sikker plass i mellomtiden. den gamle eieren til en av kattene ville passe de :) de vennene jeg hadde var fra det tungt miljøet. noe æ ikke skal inn i :) familie er nordpå. å står egentlig ene alene her nede. tusen tusen takk:D
  04.05.2017 kl.10:27
  Aha, tuttut i tåka gir konsekvenser, men godt det "kun" endte med en tur i buret da.. Kunne skjedd verre ting..

  Godt å høre at du har funnet en løsning for pus, (smiletegn) det er viktig.

  Masse lykke til, Tom Erik! Fikser dette her (blunkesmilefjes)
  04.05.2017 kl.13:00
  ja det gjør det. å har lært av hver feil! så står veldig sterk nå enn hva jeg gjorde :) ja kattene er vel det eneste æ har ^^ så de er førsteprioritet:) å de har fått pass :) tusen takk for gode å oppmuntrende kommentarer :D ?
  06.05.2017 kl.15:25
  Ha en fin dag!!
  06.05.2017 kl.18:03
  ilige så du :))  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg