Hjem Add Om meg Kontakt

0

Så stresset at jeg glemte nesten av min egen...

Har vert så stresset og oppgitt disse siste ukene pga tanken på 26 dager i fengsel..

For ikke lenge siden snakket jeg med mamma.. å inni denne samtalen sier ho. "Ja nå er du snart 26år. Bare helgen igjenn" 

Jeg får kulerunde øyner og begynner og tenke.. ja fa**, jeg har jo bursdag på Mandagen (15.mai) Tanken på at jeg i tillegg skal inn i fengsel samme dag (15.mai) ødelegge ganske mye av den gleden. Ikke nok med det.. får ikke med deg 17.mai heller  -.- så yeea... men må bare bite i det å få det siste som henger igjenn fra fortiden bort, så jeg kan begynne å konsentrere meg om fremtiden :D

Det skal sies at jeg skal inn i Arendal fengsel.. Må møte såpass tidlig at jeg vurderte å leie hotell.
Leide hotell fra lørdag-mandag.

Kom til å tenke på noe nå som jeg skriver dette.. Drikke såå skjeldent alkohol.. men hallo. Må vel kanskje feire bursdagen min litt i helgen ! ;)

Så om det er noen i Arendal området i helgen. Så ikke nøl med å si ifra :)

Disse neste dagene fremmover blir veldig stressende. Alt av inbo skal selges/ kastes. Og leiligheten skal stå tom til helgen. Ting skjer så fort, å føles umulig ut å håndtere alene.. Men så er jeg det menneske med super energi ^^ så skal ikke bli så vanskelig å få dette til..

Eneste minuset med hele tankeboksen. Er at jeg må prøve å få solgt mest mulig av inbo. Så jeg kan ha litt penger til helgen, da lønnen SELVFØLGELIG  kommer den mandagen jeg skal inn..

Måtte dagen til alle dere der ute bli perfekt ! <3

Om du vill følge meg på sosiale medier. Så kan du legge til

Snap: Snapchrap
Insta: tommikalsen


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg