hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

De siste dagene.

I de siste dagene har jeg brukt mye tid på å tenke og mentalt forberede meg til ukene som kommer.
Har vert en turbulent måned. Mye har sjedd på veldig kort tid. (Både godt og vondt) Både kjærligheten, det økonomiske og det å tilpasse seg samfunnet som et nykter menneske og uten de medisinene som hjalp meg igjennom depresjonen og angsanfalle.
Men kan ikke gi opp.. det ville den gamle meg ha gjort..
"lær dæ å bit i det sure eple, å gå videre"

Så kan kanskje vere godt av og til å trekke seg tilbake å reflektere over livet. Heldigvis har jeg gode venner som stiller opp og er med meg nå de siste dagene. (Høre ut såm jeg aldri skal slippe ut igjenn) (HAHA) Er vel siden det er min første og siste gang..

Gode venner å alenetid vill jeg tro er alfa omega! Blir å savne de fleste!

Nå gjenstår bare helgen igjenn.. hva skal jeg bruke tiden på..?
Må for det første vaske og gjøre det fint her. Og så må jeg få levert kattene til kattepass. Og så vill jeg prøve å å feire bursdagen min litt før mandagen nermer seg..

Har foresten 3 nye prosjekter på gang når det kommer til tatoveringer!
Begynner med en gang jeg kommer ut !

Måtte helgen, 17.mai og alt dette bli den beste dagen i deres liv <3
Så vil jeg tro dette er siste innlegget før den 10.06.. takk for støtten, å kommer ut igjenn som en ny mann klar til å ta livet på alvor!  • 12.05.2017 kl.16:05
  Bra skrevet. Syns det er flott at du tar opp slike ting.

  Det er viktig å aldri gi opp. Keep it going.

  Ha en fin helg
  12.05.2017 kl.16:08
  tusen takk for fine ord ! i Will å ilige så:))
  12.05.2017 kl.16:19
  Du er ikke aleine om å ville dekke deler av kroppen med blekk! Jeg har så ift begynt, men har mye igjen... Problemet er kr, det er jo så jævli dyrt! Skal du til La Havana? Det var der jeg tok min avdøde firbeinte engel. De er helt RÅ der!

  Ha en fin måned, så sees vi igjen! -You can do it!
  12.05.2017 kl.16:24
  ja helt siden jeg tok den på halsen, så har det å få flere vert en drøm. så nå må æ gjøre noe. ^^ ja er veldig dyrt -.- tar litt om gangen. så går det seg til :)) å har bare meg å tenke på nå. så kanskje det er rette tiden å gjøre det på.. :) hvor ligger det? er usikker på hvor jeg skal ta tattoo.. men blir ikke hos den første og beste ^^ skal høre rundt :) tusen takk Gina! det gjør vi :)) thanks (muskelsmily)  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg