Når du innser at du stresser...

Idag når jeg sto opp kom jeg på at jeg hadde klær i tørketrommelen.. Som lå hjemme i Kristiansand. Det som er, er at det er felles vaskeri. (Mange klær blir stjelt:o ) så fikk panikk.. ble kjørt til Kristiansand da.. Men i det vi paserer Sørlandssenteret kom jeg på at jeg faktisk hadde glemt nøklene på hotellrommet... ( -.- ) 

I fortvilelse fortsetter vi bare til Kristiansand, uten nøklene.
Vi ankommer Kristiansand å tankene begynner å spinne.. hvordan kommer jeg meg inn? Jeg ser en dame som bor i samme blokk. Som HELDIGVIS skulle inn.. så vi kom oss inn i blokken..

Men...... så var det å komme seg inn på vaskeriet.. (nøklene som passer i rom døren, må brukes på døren inn til vaskeriet.

Igjen HELDIGVIS skulle denne kvinnen også inn i vaskeriet.
Jeg smatt meg inn å fikk hentet klærne mine(!!)

Kommer inn å ser at klærne mine er tatt ut av tørketrommelen å lagt oppå. Hjerte banket 200ganger fortere helt til jeg innså at merkeklærne mine enda lå der (!!!)

Så dagen idag var veldig så kaotisk at jeg nå legger med ned i sengen på hotellet å slapper av til den "store" dagen imorgen.

Dette ble det siste innlegget på 28dager. Pluss minus.

Vill bare takke alle mine lesere ! Takk for at dere engasjerer dere i live mitt.

2 kommentarer

Gina

15.05.2017 kl.08:18

Hahahaha Sorry at jeg ler! Jeg bare vet SÅÅ godt hvordan det der er!!! Den type stress er noe man ABSOLUTT kunne vært foruten!!

Gleder meg til å lese mer om 28 dager! Vi sees! <3

Tom Erik Mikalsen

15.05.2017 kl.08:21

hehehe.. godt jeg IKKE er alene da :D så godt å høre:D gleder meg selv til å skrive om oppholdet :D vi snakkes :D ta vare på dine nære <3

Skriv en ny kommentar

Tom Erik Mikalsen

Tom Erik Mikalsen

26, Kristiansand

Gutt født i 1991. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft :) Er hobby artist (Lifeless)

Kategorier

Arkiv

hits