Hjem Add Om meg Kontakt

2

Når du innser at du stresser...

Idag når jeg sto opp kom jeg på at jeg hadde klær i tørketrommelen.. Som lå hjemme i Kristiansand. Det som er, er at det er felles vaskeri. (Mange klær blir stjelt:o ) så fikk panikk.. ble kjørt til Kristiansand da.. Men i det vi paserer Sørlandssenteret kom jeg på at jeg faktisk hadde glemt nøklene på hotellrommet... ( -.- ) 

I fortvilelse fortsetter vi bare til Kristiansand, uten nøklene.
Vi ankommer Kristiansand å tankene begynner å spinne.. hvordan kommer jeg meg inn? Jeg ser en dame som bor i samme blokk. Som HELDIGVIS skulle inn.. så vi kom oss inn i blokken..

Men...... så var det å komme seg inn på vaskeriet.. (nøklene som passer i rom døren, må brukes på døren inn til vaskeriet.

Igjen HELDIGVIS skulle denne kvinnen også inn i vaskeriet.
Jeg smatt meg inn å fikk hentet klærne mine(!!)

Kommer inn å ser at klærne mine er tatt ut av tørketrommelen å lagt oppå. Hjerte banket 200ganger fortere helt til jeg innså at merkeklærne mine enda lå der (!!!)

Så dagen idag var veldig så kaotisk at jeg nå legger med ned i sengen på hotellet å slapper av til den "store" dagen imorgen.

Dette ble det siste innlegget på 28dager. Pluss minus.

Vill bare takke alle mine lesere ! Takk for at dere engasjerer dere i live mitt. • 15.05.2017 kl.08:18
  Hahahaha Sorry at jeg ler! Jeg bare vet SÅÅ godt hvordan det der er!!! Den type stress er noe man ABSOLUTT kunne vært foruten!!

  Gleder meg til å lese mer om 28 dager! Vi sees! <3
  15.05.2017 kl.08:21
  hehehe.. godt jeg IKKE er alene da :D så godt å høre:D gleder meg selv til å skrive om oppholdet :D vi snakkes :D ta vare på dine nære <3  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg