hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Oppholdet i fengsel del 3

"Mennesker som drives av skyldfølelse, manipuleres av minner. De lar fortiden bestemme over fremtiden. Ofte straffer de seg selv ubevisst ved å sabotere egen suksess"
Nå ryddes det plass til positive tanker rundt dette oppholde her på "Håvet"  ble mer å mer sosial med de andre innsatte.  Så resten av dagene gikk egentlig ut på det samme. Spise,jobbe,trene,sove..

Lørdag 10/6 var kommet. Klokken tikket 08:00 og en vaktbetjent kom inn på rommet å hentet meg..
De andre innsatte hadde stått opp for å si hade.  Jeg var den yngste der inne. Alle passet på meg. Jeg fikk kallenavnet "lillegutt"

Fikk baggen min å det siste pengene jeg hadde jobbet for. Ble følgt ut døren. Å vaktbetjenten sier til meg før jeg går "håper jeg ikke ser deg her igjenn" flirte og ba meg fokusere på det gode i livet.

Nå var det liksom tungt å dra der ifra.. ifra de utrolige snille vaktbetjentene og de innsatte jeg satt med. Uff.. nå savner jeg de..

Vi kan konkludere med at oppholde var overraskende bra, og at jeg har lert av mine feil.. nå venter et nytt liv med nye muligheter.^^

Nå må æ investere meg i nye klær. Da de jeg hadde før soningen passet. Å nå får jeg såvidt plass xD
Er blitt fornøyd med meg selv. Noe jeg har slitt med..:))

Youtube. Søk Lifeless -Kasta bort.
Egen skrevet å innspill låt. • 12.06.2017 kl.14:11
  Velkommen ut! Har lest fra del 1-3, og det ser ut som om oppholdet ble bedre enn forventet? Vel, norske fengsler er ikke som andre fengsler... De som har vært der sier jo at det tilnærmet lik hotell...

  Lykke til med ditt nye liv, det ser ut til at det kommer til å gå helt fint (smilefjes)
  12.06.2017 kl.14:16
  tusentakk :D ja det var over all forventning :) var som en "ferie" som de sier..^^

  tusen tusen takk :D :)
  Tina
  12.06.2017 kl.14:58
  Jeg er så stolt over deg, og over fremgangen din! Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv :) <3
  12.06.2017 kl.15:08
  tusen takk for fine ord <3 :D  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg