hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Mister energien av alt dette...

Beklager lite blogging.. helgen som var har vert veldig bra ! Lørdagen kom en av innsatte som jeg ble kjent med ut. Å banket på døren  min.. å himmel å hav vi har snakket mye.. Dette er mannen som dreger meg med på trening å som viser meg hvordan å trene riktig.

Ble noen pils på oss denne helgen..  igjennom hele søndagen ligger jeg i senga å bare ladder opp kroppen til en ny uke med arbeid..

Mandagen kommer,  klokken er 08:00 å gjør meg klar til å dra på jobb.  Blir ingen frokost eller matpakke, da det ikke finnes en brødsmule igjenn i hus..
Men tenker det går greit, bare frem til jeg får pengene ifra nav.. senere denne mandagen.

Jobb dagen var ferdig å klokken passerte 16:15 (utbetaling tidene mine)
Ingen penger.. tenker hva faen skal jeg gjøre nå. ?

Kort forklart, så endte det opp med 2 cheesburgere på Mac Donalds denne mandagen..
Våkner opp idag å tenker akkurat det samme. Energinivået i kroppen min svekkes. Å kan selv legge merke til det..
Irritasjonen på den minste ting er reell.  Sitter bare å tenker. Hva skjer om jeg ikke få de idag heller. Kattene synger også på siste verset med mat å katte sand..
Nav ødelegger meg.. går hver måned i minus, å får ikke spist det å slik jeg skal for å holde meg "frisk"
Kommer ikke pengene inn på konto idag, så vet Jeg ikke... kan ikke hive meg ut i like hard trening som før. Det kan gå riktig galt. Så ripper frem til pengene kommer, å trener en del roligere. :(

Oppi alt dette går jeg i tillegg rundt å tenker på venninnen min som er i Oslo å går igjennom en stor operasjon i foten sin.. Går det bra? Har hun mye vondt? Hva sier legene?
Vill du få hjelp når du kommer hjem?
Å mye mer.. godt det sitter i hode bare..^^ Hun hadde blitt ganske lei tenker jeg om jeg hadde spurt om alt jeg tenkte på^^ (HAHA)
(Du får ha utrolig masse lykke til å masse god bedring)

Er vel bare en ting å gjøre da, bli kriminell(HAHAHA)

Måtte gud vere med meg idag !

Ha en nydelig dag videre alle dere gode mennesker..  :))


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg