hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Bruker dagen til meg selv idag!

Idag har det vert ganske opp å ned for å si det sånn.. er så dårlig i magen.. kjennes ut så magen vrenger  seg å vill ut.. så bestemte meg at dagen idag, så holder jeg meg inne.. kjenner også på kroppen at jeg begynner å bli syk. (Tett i nesa å i hode rett å slett) xD

En god venn kommer å viser frem ny bilen sin som jeg ble litt misunnelig på.. vi tok oss en kjøretur å dro hjem igjenn.. fikk i meg noe amino å dro en kjapp tur å trente.. formen ble ikke noe bedre, som tillsier at jeg holder på å bli syk -.- så hiver i meg appelsin og drikker appelsin juce til den store gull medaljen..

Siden jeg er så dårlig å slapp, hvorfor ikke ta litt vare på meg selv?

Så Steller istand med fotbad å bøker om skogs drift (motorsag) for å forfriske minnene innen skogs arbeid:)

Så jeg å kattene blir hjemme på sofaen å håper på å bli frisk..

Det er palmesus i helgen (årets strandfest på bystranda).. å det både legges merke til og høres godt.. fikk ikke tak i biletter i år å hadde heller ikke dratt om formen min var såm nå. Så er ganske glad jeg ikke skaffet biletter..
Men til dere som er på Palmesus i år, kos dere masse  <3

Nå får alle dere ha en fantastisk helg ! Finn lykken å skap minner som aldri glemmes..

Palmesus bilde funne på nett..


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg