hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Dagene blir vanskelig å følge etter.

Der blir veldig lite blogging for tiden.. Er helt utslitt av jobben. Kommer hjem fra jobb. Drar på trening  å treffer sofaen HARDT når jeg kommer hjem igjenn.. å der blir jeg liggende til jeg skal legge meg. Igjenn..

Men jeg tenker det bare er en vanesak.. men føler jeg ikke akkurat henger med de dagene som går.. så fokuserer på det som er viktigst nå. Jobb, treningen og mer selvoppdragelse..

Har vert en fin uke ellers da.. har vert på besøk i Arendal og koset meg veldig mye.. fått en liten pause ifra hverdagen her i Kristiansand, å fått se hvordan andre plasser her på sørlandet er :)

Idag er det søndag.. dagen man skal slappe av.. blææ... liker ikke søndager.. spesielt ikke alene..

Fikk melding av skjefen min idag, der det sto at vi ikke hadde jobb imorgen pga vedlikehold av det maskinelle utstyret :D !!! 

Så har fri imorgen å... så hva skal en gjøre.. ?

Jeg vill ønske alle søte lesere en utrolig fin søndag å uken som kommer !:) • 09.07.2017 kl.20:47
  Haha, den sneipen passa dårlig inn på det siste bilde av den nydelige voffsen da! Fine bilder, ha en fin søndag!
  09.07.2017 kl.20:50
  ja vet. så det når jeg var kommet hjem -.- tusen takk å ilige så:))  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg