hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Nesten så jeg gir opp!

Det har gått ganske bra etter jeg kom ut ifra soningen.. men nå i det siste har jeg kjennt mer å mer på  depresjonen.. Er det meste for meg selv, (eller er alltid for meg selv)

Jeg kvittet meg med negative mennesker jeg hadde i live mitt før jeg dro inn.. det resulterte i at jeg nå sitter alene å "råtner"..

En del av meg sier,  jeg gjorde det rette?? Den andre delen sider, hvorfor gjorde jeg det??..

Jeg er den rolige og stille typen som trives med gode mennesker rundt meg. Er ikke den festløven som danser, drikker seg ape og lager kela.. Er det menneske såm drar på jobb, trener og slapper av..
Elsker å gå turer i skog og mark, Elsker å være på havet, og Elsker å reise å oppleve nye ting..

Kan vel si jeg ikke er vant til å være så "alene" såm jeg er til tider. Å det resultere i at tankegangen på å kanskje se vidre overveier alt annet..

Er ikke lett å sette ord på følelsene, men det gjør meg en smule bedre å kunne skrive det ned..

PS: sitter ikke her å skal ha oppmerksomhet eller sympati.. Dette er noe jeg tenker på, å igjenn så er denne bloggen en offisiell dagbok om mitt liv.

"Hun valgte å vise 
han de mørke sidene...
men allikevel ga 
han henne ikke opp
Når hun viste han 
de lyse sidene,
skinte lyset i hans øyne...
og hun følte hans 
hjertevarme 
omsluttet sin kropp"

"Elsk de du har i ditt liv…
Gi slipp, på de som kom og gikk…
Åpne opp for noe nytt , 
som kommer om en tid…

Snart er året omme, 
men de du har i ditt liv… 
vil du romme.

Nye år og tid vil komme,
Noen vokser fra, 
og noen kommer til,
men de beste blir…
til din tid er omme." • 10.07.2017 kl.16:02
  Wow... Tror vi har gått om bord i samme båten nå.. Jeg har også en skikkelig dårlig periode, hvor depresjonen holder på å ta over.. Ensomheten som vokser inne i hodet mitt om dagen, er til å ta og føle på. Virker som om det er et mønster i det?

  Sitter hele vinteren og venter på sommeren, som kommer med sol og varme, ferie og muligheten som liksom skal ligge åpen for å skape gode, varme minner..

  Våren kommer, solen titter frem, og humøret mitt/psyken min har en voldsom oppgang..

  Så kommer juni/juli, og alt crap hoper seg opp og skyter fart i min retning, og gjør ALT det kan for å føkke opp sommeren.. Hvert år skjer det..

  Jeg føler med deg, og vet hvordan du har det inni deg nå. Jeg har det på samme måte.. Håper båten kommer i land igjen snart, så en kan nyte det som er igjen av sommeren...

  Lykke til, Tom Erik <3
  10.07.2017 kl.16:49
  på en måte godt jeg ikke er alene om det. Men samtidig veldig trist å kjedelig å
  havne her.. for min del er det en kamp om live for å komme meg opp igjenn.. føler jeg ikke har eller ser lyst på noe lengere.. håper virkelig din båt kommer fort i kai :) fordi du virker som ei kjempeflott å jordnær dame :) så lykke til til deg også:))<3  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg