hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Tanken på å sprekke er skremmende nermere.

Når en har disse depressive dagene når alt bare går rett vest.. det siste jeg trenger da er at folk flokker seg å tramper meg enda mere ned..

Hva med å tenke på det slikt.. ville du klart å fortsette å se lyst på livet om du var nede å deprimert og folk trokket deg enda lengere ned.

Ville du klart å hatt et liv på samvittigheten din ?

Nå som jeg har det, ville det vert lettere å bare forlate planeten..?
Føler meg rett å slett som et mishandlet dyr (psykisk)
Jeg er sliten av å høre at det feiler meg noe.. at jeg aldri lærer.. at jeg burde få meg psykolog og at jeg har diverse sykdommer som. bipolare, ahdh ol..

Til mitt forsvar. Jeg har alt vert å sjekket meg for bipolare og andre "sykdommer" folk mener jeg har.. eneste som står igjen nå er ADHD.

Jeg er bare en gutt med 1000drømmer å millioner av ideer som en etter en kommer tenkende forbi panna mi.. Gir veldig fort opp når ting virkelig går imot meg,  med mindre(!!!) Jeg ikke blir forstyrret eller plaget..

En ting jeg er veldig redd for er. Jeg sitter mye nå å tenker på hvor godt det hadde vert å bare få tankene til å forsvinne.. som igjen resulterer i at jeg bli sittende enda mer inne..

Er det en sykdom å ha gått igjennom en liv i helvete, før så å prøve å komme seg opp på bena igjen?
Tydeligvis.

Nå har jeg kommet til det punktet der jeg gir opp alt å alle.. jeg skal styre med mitt å la livet komme så det kommer...

Til alle dere awsome lesere.. ta godt vare på vennene deres.. Det er vennene som former deg til den du er..  uten venner er du alene..

Tenk dere om neste gang dere kommenterer eller ser en depressiv melding eller et innlegg.. dere aner ikke hvor lite det menneske tåler. • Tina
  11.07.2017 kl.19:38
  Kjenner meg veldig igjen i det du sier:) stå på;) og god sommer!!
  11.07.2017 kl.19:47
  takk for forståelsen.. å god sommer til det også..
  Lm
  11.07.2017 kl.19:53
  Stå på Tomme! Huske dæ godt fra noen år tilbake:) Prøv å ha fokus på det positive, så vil det ordne sæ til slutt. Livet vil ikke alltid være lett, å mange går skikkelig på tryne, men da e det om å gjøre å røyse sæ opp igjen! :)Drit i alle bessewissera, du kjenne dæ sjøl best :) Bare vær dæ sjøl, æ e ganske sikker på at folk blir å like det, de rette folkan :)
  11.07.2017 kl.19:56
  tusen takk for fin kommentar ? skal gjøre mitt beste for å få meg på bena igjen :) håper på det beste. :) takk, å ha en fin kveld videre LM:)  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg