hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Når ting ser lysere ut.

Som dere fleste vet, så har jeg vert igjenom en veldig deprimerende periode.. kjenner jeg enda er i samme båt, men nermer oss land !:)

Har vert mye at og frem når det kommer til mennesker å venner i live Mitt.. 
Endelig kan jeg slappe av og puste ut..føler jeg har blitt psykisk "mishandlet" igjennom en periode som resulterte i at angsten, selvtilliten min og depresjonen min har blitt verre..

Det er nesten så ille at jeg vurderte å dra til politiet med dette.. men er blitt så mye bedre etter at jeg revurdere vennene mine og kjærligheten..

Er i det stadige der jeg ikke bryr meg om noen andre enn meg selv nå.. bygge meg opp igjen til et selvstendig og ansvarsfullt menneske..

Yeey!! Endelig har jeg fått en tv!! Nå kan jeg endelig se på de tv kanalene å følge med på de seriene jeg vill:)

Nav er enda noen ***** som gjør at jeg sitter å kikke har spist godt siden søndagen ^^ er så glad dette styret er over snart ! Er ganske sliten av dette systemet..!!

Er spent på om de ringer meg iløpet av dagen.. da de har hatt 2 dager på å ringe opp.. nå er vi på 3dagen... så venter i spenning.. ^^

Prøver bare å holde på en positivt tankegang, så ikke alt går rett vest..

Er veldig godt å se hvor mye treningen utgjør å hvor langt jeg faktisk er kommet.. snart er sommerkroppen 2018 klar ^^

Vill takke dere nermeste for å ha gitt meg såå mange gode tips!! <3

Ha en fin dag alle dere nydelig folk !:) igjen, ikke glem at venner og familie  er de viktigste i live ditt.. • 14.07.2017 kl.13:01
  Hei,

  Har bare en liten kommentar til den siste setningen i innlegget ditt.

  Du sier at kjæreste er viktigere enn venner? Jeg mener at det er en fin linje der. Hva skjer ved et evnt samlivsbrudd? ER vennene dine fortsatt der etter du har nedprioritert de? Familie er viktigst. Der er jeg enig.
  14.07.2017 kl.13:03
  haha! mente venner og familie er viktigere enn kjæreste.. (hahaha) ja sant det !:)  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg