hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Ble nesten påkjørt av politiet i FULL utrykning!

Dagen idag har vert ganske grei..
Kom meg opp å på jobb.. jobbet frem til ca klokken 12:00..
Når det da var tid for å komme seg hjem, pakket jeg sakene mine å dro.. heldigvis er det ikke så langt hjem..(gåavstand) så fikk av meg arbeids klærne og i dusjen gikk jeg..

aah så utrolig godt det er å kjenne vannet rene nedover kroppen mens kroppen dirrer av utmattelse mens jeg prøver å vaske av meg svetten..

Kjapt ut av dusjen å stelle meg.. Nå er det middag på denne vikingen.. hjemmelaget kjøttboller i brunsaus og poteter.. ( ikke jeg som har laget )

Fikk i meg to svære porsjoner og ligger stappmett på sofaen å koser med kattene.. etter en time halvannen beveget jeg liket mitt bort til kjøkkenet å blandet dagens energi drikk før turen gikk videre til fresh for å trene..

Under treningen får jeg sms av en venn jeg ikke har sett eller snakket med siden jeg flyttet ned hitt 4 år siden.. han har fulgt med på bloggen å ser at jeg eier ikke mye inventar  (HAHA)
så det beste som kunne komme ut av den samtalen, bortsett fra at jeg da fikk snakke med han.. Var at han hadde en gammel playstation 2 med noen spill jeg kunne få.. !!!!

Jeg blir spinnvill å gir 2 ekstra gir på treningen å kommer meg til ********** for og treffe han :D

Mens jeg går her med musikk på ørene å alt av verden er utestengt..
(Aner ingen fred og fare)
Så kommer jeg frem til gangoverfeltet jeg skal gå over.. Ser meg til begge sidene og går over.. i det jeg tar 2 steget ut i veien, så lyser hele plassen opp i blått.. Jeg gikk enda saktere for å ser hva det kunne være.. (jeg stoppet opp i et millisekund mitt på veien ja) å der ser jeg en uniformert politibil komme i en helvetes fart imot meg med blålys å sirene.. Jeg hørte selvsagt ikke sirena, da jeg nøt musikken..

Jeg måtte ta rennfart og bruke den spensten jeg hadde igjenn etter trening for å komme meg over i tide, så jeg ikke ble påkjørt av de..

Føler meg litt skyldig da.. jeg skulle ha fulgt "reglene" å tatt av musikken før jeg gikk over veien. Men heldigvis gikk det bra..

(Nå er det 4år siden ca jeg så denne gode mannen sist.. å herregud det var godt å få pratet etter så lang tid)

Nå er jeg på tur hjem i masj-fart, for å koble til ps2 så jeg kan spille.. (Jeg tar pent av musikken å ser meg en dobbel gang til sidene før jeg krysser veien)

Heeey!!! Jeg fikk med "Need for speed Underground" håhå.. nå blir det lite søvn på meg fremmover (latterfjes)

Dere får ha en Fin Fin helg alle dere skjønne lesere ! <3 Helgen skal brukes til å ladde opp energi til neste uke :)) • 15.07.2017 kl.20:59
  heisann håper det går bra med deg?
  15.07.2017 kl.21:11
  ja det går veldig bra :) kom meg på andre siden av kjørefeltet før de passerte :)
  15.07.2017 kl.21:12
  Så bra du kom deg ut av veien da! Så snill kompis du har! Det er veldig gøyt med tv-spill, jeg har en wii og begynner jeg å spille så er det gjort og da går timene fort!:p
  15.07.2017 kl.21:14
  ja det er jeg også veldig glad for :) ja det gjorde seg virkelig med et tv-spill :D det er så sant så sant:)  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg