hits
Hjem Add Om meg Kontakt

11

15. Gang på sykehuset med en ALVORLIG...

Ja.. som dere myste på overskriften, så hat jeg vert innlagt på sykehuset med en tvillingbyll 3mm vekk fra Anus (selve kaviarstjærna) opptil 15 ganger. (HAHAHA)  denne type byll, eller som kaldt på legespråket : (perianal abscess)

De som ikke helt vet hva det er, så kan jeg forklare det slikt.

"En abscess er en byll, det vil si en ansamling av betennelsesmaterie i et nydannet hulrom.

En analabscess er derfor en byll under huden eller i kjertler rundt endetarmsåpningen. Den kan presentere seg som en rød, varm og svært øm hevelse".

"En analfistel er en smal kanal som har dannet seg mellom indre del av endetarmen og huden rundt endetarmsåpningen. Hvis kanalen er åpen bare i den ene enden, kalles det en sinus (analsinus)."

"Analabscess og analfistel kan eksistere uavhengig av hverandre, men de forekommer svært ofte sammen. En analabscess kan gi smerter i området, feber og redusert allmenntilstand. Fra en analfistel vil det I tillegg oppstå sårhet og svie i huden rundt fistelåpningen."

Årsak

"En analabscess skyldes infeksjon med bakterier. Dette er bakterier som har trengt gjennom slimhinnen eller huden, f.eks. gjennom en sprekkdannelse, og som har formert seg i et hulrom under overflaten.

Årsaken til analfistel er nesten alltid en tidligere abscess. Ved betennelse i abscessen kan pusset presse seg vei ut mot overflaten. Denne veien fra en byll og ut mot overflaten kalles en fistel, og den vil kunne bestå også etter at betennelsen er leget. Den kan bli inngangsport for senere infeksjoner."

Ligger her jeg, kan ikke røre på meg å kan så vidt bare ligge på ene siden. Dette har vert noe jeg har holdt  til meg selv å nermeste venner..

1. Videregående fikk jeg dette for første gang.. Å nå får jeg dette tilbake for 15 gang..
Det ender ALTIDS opp med at jeg kommer noen dager etter jeg oppdaget det.. fordi jeg kan med handa på hjerte si at jeg unner ikke min VERSTE fiende denne smerten engang..

Det som skjer hver gang :
* De kverulerer med meg om at det ikke er alvorlig til å begynne med.
* De innser at det er mer alvorlig enn antatt.
* De kjører i meg smertestillende (morfin intravenøs)
* De tar bilde og lokaliserer problemet.
*bli innlagt og operert med full narkose samme dagen eller dagen etter.

Det slår ikke feil hver gang jeg kommer inn.. Da er det såpass alvorlig at det er snakk i tett under 1cm til denne byllen treffer tarmen..
Treffer den tarmen, bryter helvete løs.. noe som kan resultere i en veldig alvorlig situasjon..

Så denne tingen er det FÅTALL som vet.. har alltid vert flau over det, eller snakke om det med andre..
Nå tenker jeg.. herregud.. er millioner av andre som har samme greia.

Legen konkluderer hele tiden med at jeg er for renslig og at jeg ikke måtte gjøre to ting. 

1.du ikke tørke deg hardt.
2.du bør helst skylle deg etter hvert besøk bo. o.O
3.du bør barbere deg slik at det ikke går betennelse i noen av hårrøttene eller hva det var..

Nå skal jeg slappe av og tenke på meg selv.... 

Ja å en ting til jeg sitter på irriterer meg sterkt over... er at mennesker er så kresen å vil endte på alt av enkelte mennesker for å være fornøyd osv... men når det  kommer til de blonde menneske. Som selv blir presset til å endre, seg. Eller snakket stygt til. Så blir det kaos å de skal ha oppmerksomhet... men er HELT greit å beregne det menneske får andre til å endre seg ? Kanskje en forstår må hvor skadelig det er.... kvinnfolk altså... 
Ha en nydelig dag videre alle dere awsome lesere :)

Bildene hentet på Google.no • 05.08.2017 kl.20:28
  Hei! Så fælt at du plages så mye med det!

  Smerten er helt forferdelig!

  Har hvært plaget med det samme!

  For meg startet det I 2006 med flere byller å opprasjoner. Dette flere ganger fram til 2008. Da fikk eg påvist Morbus Chron. Å da fant vi ut at det var sammenheng mellom byllene å sykdommen...

  Håper virkelig det går bedre med deg, å håpe du skal sleppe å få sånn flere ganga! Unne virkelig ingen den smerten!

  God helg:-)
  05.08.2017 kl.20:40
  heisann:) ja spesiellt denne type smerte.. -.- huff da :( var litt redd i flere år for at jeg var alene om det :s ja ikke sant.. :s legene mine har testet å grod på bakteriene uten å finne noe konkret årsak :( tusen takk :) masse godt helg til deg også:)
  06.08.2017 kl.21:47
  auuuuu håper det går bra med deg.
  06.08.2017 kl.22:26
  hehehehe ja det går mye bedre :) alt har vel sin hensikt her i livet.. man må bare gå igjenom det, i enden av tunnellen lyser det alltid:) takk for kommentar :)
  Ehh
  08.08.2017 kl.03:34
  Jævlig klein ting å legge ut på bloggen for å være ærlig as
  08.08.2017 kl.07:07
  synes du det M? det får jo bli mitt problem det.. finnes verre ting å poste på nett... :)
  08.08.2017 kl.07:25
  å igjen.. dette er også alvorlig.. kan til slutt bli så ille at jeg dør av det.eller at legene finner ut om det kan være kreft eller ikke.. men det kommer etter alt annet av de ande problemene.. du skal bare være glad du slipper å gå igjennom dette.. unner ikke deg det engang...
  Ehh
  08.08.2017 kl.09:14
  Still, kleint innlegg du. Og kanskje du kan begynne å skrive litt fakta selv og sånn, istedet for å kopiere alt fra Wikipedia og Google?
  08.08.2017 kl.10:01
  tror ikke du skal bedømme så veldig mye nå.. :) men takk for aktiviteten på bloggen ;) tss..
  Sissel Bryøen
  20.11.2018 kl.14:52
  Modig du...Det er som å ha en sovende vulkan i kroppen...til den plusselig våkner og gir en skikkelig ubehag..lykke til! Føle med..på ordentlig. Ikke kleint i det hele tatt å legge ut info om. Bare modig!
  21.11.2018 kl.05:19
  såå sant !! Tusen takk for gode ord :D  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg