hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Er det mange som har hørt om HAARP ?..:O

HAARP... hva er det ? (HAARP står for High Frequency Active Auroral Research Program)
Kort forklart er det et forskningsprosjekt for å analysere ionosfæren for å bedre radiokommunikasjon.. For å oppnå dette sender de høyfrekvente radiobølger opp i atmosfæren..(Mer detaljert informasjon om dette kan du finne i linken nedenfor..)

* http://www.skepsis.no/%c2%abjordskjelvmaskinen%c2%bb-haarp-fantasifull-og-umulig-fysikk-i-en-konspirasjonsteori/

http://www.geoengineeringwatch.org/category/haarp-2/......nettside om info om. Haarp

HAARP-teknologi er ikke science-fiction men en dødelig realitet på flere områder.. De viktigste kapasitetene for militær forskning er denne teknologiens anvendelse i klima,-og miljøkrigen og påvirkningen av biologisk masse på planeten.. det lære seg menneskenes hjernebølger, dyrenes retningssans eller plantenes spredningsevne..

Samtidig med HAARP-teknologi og chemtrails-aktiviteter i luften forsvant mesteparten av livsviktige insekter fra jorden.. Biene forsvant.. Albert Einstein har sagt at når biene forsvinner har menneskeheten 4 år på seg.. "No bees, no food" Men så overtroisk er jeg desverre ikke..

Som sagt så er HAARP er et livsfarlig våpen.. For 19(!!) år siden, i januar 2008, ble HAARPs radiosignaler testet med såkalt Jorden-Måne-Jorden skudd.. Det amerikanske forsvaret håper på å kunne på denne måten, bruke månen som rambukk, skyte tilbake til jorden fra månen radiofrekvenser, som har samme styrke som atombomber, bare at det ikke oppstår radioaktiv forurensning.. Slike elektromagnetiske frekvensbomber kan styres hvor som helst på jorden.. Og det spiller ingen rolle om man som mål oppholder seg oppe på bakken eller under jorden..

*Hvor langt er HAARP kommet idag ?
*Hva kan vi forvente Oss?
*Men det er jo ikke bare negativt vel ?

Dette er ting jeg lurer på å holder på å studere :) Nå snakker vi om noe jeg liker å se/lese og lære :D

Blir å komme er innlegg til.. (en del2)
Men det blir ikke med det første..

Ha en fantastisk dag videre mine fantastiske lesere.. <3

Om dette høres interessant ut å Vil vite mer.. gå inn på YouTube og søk på HAARP

Bilder hentet fra nett (!!) • patrik
  16.08.2017 kl.16:24
  gammelt nytt leste å så videoer om det for 3-4 år siden men joda spennede ting :D
  17.08.2017 kl.05:23
  klart det er gammelt nytt ?? HAARP ble grunnlagt og etablert i 1993..

  info fra 2013. : Norge har to kraftige radaranlegg ved navn EISCAT. Det kraftigste er utenfor Tromsø og det andre på Svalbard. Tromsø-anlegget oppgraderes i disse dager til 3D. Dette anlegget bidrar til å forårsake ekstremvær og påvirke jordens klima negativt. Dessuten samarbeider anlegget i hemmelighet med USAs militærvesen; et geofysisk supervåpen på norsk jord...Finnes det i det hele tatt noen som tar ansvar i dagens politiske Norge? Å late som man ikke kjenner til viktige kjensgjerninger kan vel ikke lenger godtas som unnskyldning, nå som fakta foreligger..  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg