hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Blogger jeg kun for å få flest lesere/følgere?

Det har endelig gått opp for meg hva jeg har "Drømt" meg bort i fra..

Denne bloggen var ment som en offisiell dagbok.. Der det som skjer i mitt liv blir lagt ut til alle å en hver som intreserer seg i å lese mine livsproblemer.. både opp og ned turer, de dagene en gir opp, og de dagene en beseirer negativ energi..
Men så har det jo selvfølgelig skeiet litt i feil retning.. Bloggen min gikk ifra og være en offisiell dagbok, til å bli en Blogg konto der en vil ha flest mulig daglige lesere, flest kommentarer og gjerne tjene litt penger i samme slengen..

Ja det stemmer.. Jeg ble smittet av den sosiale sykdommen som sprer seg over tankegangen og væremåten til hver å en.."oppmerksomhets syndromet" kaller jeg det.. Man legger ikke merke til den økene trangen til å poste, kommentere og ikke minst få flest mulig følgere.. selvsikker heten og egoet øker som igjen gjør at en blir sittende bak den telefon eller den dataen.. Ingen ser deg, å man begynner å prikke,hate,mobbe og lage drama fordi selvsikkerheten er for stor over nett..

Så nå skal jeg sette meg tilbake på rett side av boken..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det jeg foressten kan si er at jeg nå endelig har fått tilbake gnisten til å begynne med musikken!! Har alerede en helt rykende fersk fedigskreve låt og en Coup låt som er klar til å spilles inn i ordentlig studio..Håper så mange av dere lesere har lyst til å følge stien min videre innen musikk 🙂
*Jeg har en Fan gruppe på Facebook, og legger ut Teaserer av musikk som blir laget/øvd på. mm på snapchat..
*Jeg har også en YouTube konto der sangene vil legges ut når de er ferdig å spillt inn..
*Jeg har en Soundcloud konto der musikken også vill bli lagt ut rykende fersk.

*Fangruppe på Facebook : https://www.facebook.com/Lifeless91
*Youtube Konto: https://www.youtube.com/channel/UC9TV5YjqpgZsOG2rySUEWLQ
*Soundcloud Konto: https://soundcloud.com/tom-erik-mikalsen

*Brukernavn på Snap: Snapchrap
*Instagram konto: tommikalsen 
Har hatt noe problemer med lisens avtalen som gjør at musikken min ikke lengere er i finne på ITunes, Spotify og andre streaming sider.. men holder på å rette opp i det 😀

Håper alle mine flotte lesere får en utrolig fin dag ! Her i Kristiansand er det litt av og på med solen inntil videre..
her er noen bilder av meg når jeg opprter :) 


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg