Hjem Add Om meg Kontakt

7

Systemet tar knekken på meg.. Nå har DE gjort det...

God morgen alle Bloggere og lesere.!
La meg få starte dette blogginnlegget med å fortelle hvor utrolig sliten å skuffet jeg er.. Gang på gang kjiler det seg bare mer å mer fast for meg.. Men mitt oppi alt dette prøver jeg å holde motet oppe å ikke gir opp..

Da jeg kom ut fra soningen hadde nav stoppet utbetalingene mine (AAP) som var en selvfølge, siden jeg ikke har krav på noe som helst av stønader under sonings oppholdet..

Greit nok det.. Jeg hadde forberedt meg, da en kvinnelig vakt hjalp meg med å søke om livsopphold og støtte til husleie.

For å ikke forvirre dere for mye. Så skal jeg ta den korte og enkle versjonen..

*Når jeg kom ut fra soningen, måtte jeg dra til nav å få nødpenger til mat, frem til jeg fikk innvilget sosialstønad..

*Både jeg og Huseier fikk brev i posten om at søknaden om husleie og sosialstønad var innvilget..
3.måneder fremmover skulle de betale husleien på 6.000kr
Også fikk jeg ca Drøye 2.500kr hver 14 dag, som jeg skulle klare å opprettholde kostholdet, treningen, gjelden, kattemat og sigaretter..

Det var så jeg gikk 2.500kr i minus hver 14. Dag i påvente AAP.

*Nav var flinke med å sende inn husleie for datoen jeg søkte hjelp til.. (6 og 7.måned) Ja det stemmer det.. hvor er måned 8 blitt av ?
Får en hyggelig sms av huseier å som lurer på om jeg har sett husleien noen sted.. Vi kommer fort frem, etter å ha sjekket på vedtaket begge to, til at det er nav som har rotet det til denne gangen..
jeg får beskjed om å kontakte nav å høre hva som er galt..
Dagene kommer og dagene går.

* Jeg får innvilget AAP og får første utbetalingen i slutten av forje måned (07)
1.august kommer, å tenker ikke så mye på husleien, siden jeg har vedtak på at de skal betale husleien denne siste måneden (8).. bo støtten min blir ikke innvilget pga "for mye penger fra nav"(etterbetalingen gikk rett til nav, siden jeg hadde fått sosialstønad).. Så sitter her uten mat å penger.. Dagene kommer og dagene går.

Får en hotmail og en sms i messenger på Facebook av huseier der oppsigelsen av leiligheten ligger som vedlegg.. fan tenkte jeg, Hva gjør jeg nå?.. Stå HELT alene når det kommer til å spørre om hjelp til flytting eller eventuelt andre ting..
jeg er så psykisk sliten..

Har vert hos advokat, å holder på å finne ut hva som kan gjøres.. Har i tillegg fått en jurist også med på "Laget", så noe måtte skje nå !..
Tirsdagen får jeg vite hva vi kan gjøre, så er spent !

Kunne jeg bare ikke fått et lån, betalt ned alt.. og kun tenke på en ting..
*Dagdrømmer* hver dag om hvordan det er å være et ordentlig a4 menneske med ting på stell..

Så sitter her, får ikke svar av nav... Får heller ikke tak i saksbehandleren min, og vet ikke neste gang det kommer inn penger..

Nok syting nå.. livet er som en berg-og-dal-bane. Det går for det meste nedover.. Oppover turene kommer rett etter !  Er bare å ha motet oppe å tenke på noe som gjør meg så glad at jeg slutter å tenke så mye på alt samtidig <3 • Anonym
  03.09.2017 kl.10:34
  Tom-erik, har ikke du fagbrev i gartner?

  Hvorfor søker du ikke jobb i det eller søker en annen plass? Få start på livet.

  Alt nav gjør er å ødelegge å klarer ikke p gjøre noe, men hvorfor leve av dem? Er du så avhengig av fritiden at du ikke takler tanken på å jobbe37,5 t i uken ++? Der du får bedre betalt enn hos nav?

  Du har lenge sagt til mange at du flyttet sørover for å få jobb. Men nav er der enda?

  Hvorfor kan du ikke bare søke jobb overalt å ta det du får å bygge deg opp?

  FUCK fritid, jobb er viktigere enn å kunne ha dem friheten, gjør noe med det, motbevis alle at du faktisk kan klare det!
  03.09.2017 kl.10:45
  jo har det.. Det ENESTE jeg vill er å komme tilbake i arbeidslivet.. Søker jobber i butikk osv.. Er forhåpentligvis frist å rask i (rygg og skulder), Så kan jeg fortsette i anleggsbransjen.. Tror du jeg sitter på ræva og koser meg? Trenger ikke å motbevise noen andre enn meg :) Takk for at du leste bloggen :) å ha en fin dag videre..
  anon
  05.09.2017 kl.12:50
  Det var ikke meningen å virke negativ, jeg bare forklarte at jeg vet hvordan det er, jeg er i så si samme situasjon å det skal ikke være enkelt.

  beklager om dette ble tatt feil.

  Get up and shout out to the world, you can do great things!
  05.09.2017 kl.13:52
  takk ! vanligvis tar jeg i mot kritikk som lærdom og improvisering.. men er bare alt for sliten til det nå :s tusen takk du ! skal gjøre det jeg kan å litt mer !
  Anonym2
  07.10.2017 kl.13:58
  Litt mye klaging kanskje? Gjør litt mer innsats å prøv tiltak, prøv omskolering eller noe iallfall enn å prøve å gjøre suksess med blogg å musikk å nav. Du kommer ikke så langt økonomisk med de 3 tingene der
  07.10.2017 kl.14:01
  takk for aktiviteten ;).......
  07.10.2017 kl.14:01
  pluss at HUN ikke et anonym selv om ho tror det....  Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte <3 Elsker dyr og friluft og jeg har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg