hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Im back! Ny hobby. Dykking :D

Hei alle dere som leser bloggen min. Ville bare si at jeg har trengt mye på denne bloggen, å vurderer å komme tilbake :) Da det blir litt mer om meg selv å ting jeg er med på. Er slutt på syting å klaging over staten å de sosiale problemene mine.

 

Jeg kan begynne med å si at jeg har vokst mye på disse månene. Å har kommet til et pungt i live der det negative av live mitt er borte. 

Må storkoser jeg meg med gode venner og kjæreste. Hun støtter meg i ganske Mye.

Det endte med at jeg ble "tvungen" til å bade i havet/ferskvann.. Da gikk det opp for meg. Fridykking og Dykking er min nye hobby.

Invisterte i våtdrakt, svømmeføtter og det hele.. Nå klarer jeg ikke la vær. Holder på å fridykke rundt bade strender og slikt.

Man kan finne mye artig. Og for det meste plukker jeg søppel som ligger i havet og på bunden.  Det er et helt annet liv under vann.

Jeg føler meg HELT perfekt når jeg treffer vannet å flyter over et landskap som går i slwmotion. Nydelige farger og fantastiske kryp :D

Hadde bestilt et nokså greit undervanns kamera på nett. Men mottok det aldri. Når jeg får ordnet et GoPro kamera eller noe vanntett. Så blir jeg å filme/ta bilder. Filmene som blir laget vil bli redigert å lagt ut på YouTube som en vlogg ting.

Måtte dere som leser bloggen min ha en utrolig positiv og innholdsrik dag videre :D så er det vel ikke så lenge til jeg poster noe nytt :D

Heeeidåå 


 • Kommenter her
  Design og koding: Tom Erik Mikalsen
  Tom Erik Mikalsen

  Tom Erik er mitt navn, født i 1991.. Jeg er en Gutt med et alt for stort hjerte.. Elsker dyr og friluft og har ikke den perfekte oppveksten.. Hadde nesten ingen venner, ble mobbet og banket regelmessig og var ikke flink på skolen.. Idag sitter jeg sterk og full av mot til å face verden. Alle feil jeg gjorde lærte jeg av.. Mine framtids planer er å kunne nå ut til så mange mennesker som mulig som trenger samme hjelp som jeg måtte få! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg